Fatima - poruka tragedije ili nade?

Fatima - poruka tragedije ili nade?


Ovo je lice naše Majke!

Ove te oči već poznaju... Poput majčinskih očiju, one su pune razumijevanja. Iz njih se izlijeva suosjećanje i ljubav, a prije svega nada. U njima se nazire lijek za sve tvoje rane, pomoć u svim nevoljama i utjeha u svim mukama.


Tko je ova Majka?

To je Marija, Majka Božja i naša, tako dobro izražena u ovom liku Majke Božje Fatimske. Ona te poziva da se otvoriš Njezinoj majčinskoj ljubavi i milosrđu te upoznaš s izvanrednom porukom koju je 1917. godine dala svijetu u Fatimi. Opis tih ukazanja pronaći ćeš u knjizi Fatima - poruka tragedije ili nade? Antonija A. Borellija, vrhunskog stručnjaka na tom području, svjetskoga glasa.


Poruka tragedije ili nade?

Knjiga je pristupačno i privlačno štivo. Sadržava cjelovitu obradu Fatimske poruke, nadopunjenu nakon objave trećeg dijela fatimske tajne, u novom hrvatskom prijevodu.Mons. Valter Župan, krčki biskup u miru:
“Ova knjiga je vrlo aktualna za naše vrijeme jer nam posadašnjuje fatimsku poruku koja nam jasno govori da stojimo na raskrsnici: ili obraćenjem Bogu idemo u vrijeme ispunjeno nadom i svakim dobrom, ili nas u protivnom čekaju posljedice naših djela.”

Kardinal Silvio Oddi (Rim):
“Molim Najsvetiju Majku da vodi ovu vrlo potrebnu inicijativu da samog kraja. Želim mnogo uspjeha.”

Kardinal Bernardino Echeverria Ruiz (Ekvador):
“Nakon upoznavanja s ovom knjižicom o Majci Božjoj Fatimskoj (...) smatramo da je njezin sadržaj u skladu s Crkvenim naukom. Izdanje ovog djela donijelo bi mnoga dobra Božjem puku i zato ga u postupnosti odobravamo.”Knjiga ima oko 120 stranica i sadržava brojne ilustracije. Dobro je dokumentirana te je primila pohvale od brojnih kardinala i biskupa. Prevedena je na 18 jezika, a tiskana u više od 4,7 milijuna primjeraka

Pročitaj poruku iz Fatime

Uskoro će se navršiti 100 godina od događaja koji su začudili svijet i od Fatime napravili najfascinantniji nadnaravni događaj 20. stoljeća.

Krunica Naruči knjigu već danas!

Ne propusti priliku! Naruči knjigu Fatima - poruka tragedije ili nade? Čitajući ovu knjigu shvatit ćeš da je poruka Majke Božje danas posebno aktualna. S knjigom ćeš od nas dobiti i poseban dar - lijepu krunicu posebno pripremljenu povodom 100. obljetnice ukazanja u Fatimi.

Naručite primjerak knjige Fatima - poruka tragedije ili nade u vrijednosti od 22 kn** i tako podržite ovu inicijativu.

Dostava je besplatna, a svoj prilog možete uplatiti preko priložene uplatnice. Rok dostave u prosjeku iznosi 10-ak dana. Pošiljke se dostavljaju isključivo na području Hrvatske.
 
Molimo ostavite ovo polje prazno *:
Email *:
Naslov *:
Ime *:
Prezime *:
Ulica *:   
Poštanski broj *:
Grad *:
Telefon *:
 
 
  * obavezna polja
 
Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati u svrhu promicanja ove narudžbe, kao i statutarnih aktivnosti inicijatora: Zaklada Vigilare, Ul. Janka Grahora 4, 10000 Zagreb. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da Zaklada Vigilare obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na navedenu adresu.

 

** Ovaj iznos je predložena donacija za pokriće troškova vezanih uz proizvodnju naručenih materijala, te ne predstavlja financijsku obvezu za naručitelja.